Logga text på sida - kopia

Tel: 0293 - 107 67

kontakt@tsdk.nu

cropped-Logga-farg-skuggning1.png
Tierp Smådjursklinik AB

om oss

Om kliniken

I nyrenoverade lokaler i Tierps köping hittar du Tierps nyaste smådjursklinik. Hösten 2021
väcktes idén att ta chansen att prova att öppna upp en smådjursklinik för Tierps alla smådjur. Kliniken ägs och drivs av mig, legitimerad veterinär Hanna. Jag har tidigare arbetat på veterinärkliniker 

i både Uppsala och Gävle. 

Målet är att så småningom ha en fullt utrustad smådjursklinik som kan göra det allra mesta för patienterna. Vi har sedan starten kunnat investera i blodlab, tandunit, ultraljud, tandröntgen mm.
Läs mer om vad vi kan erbjuda under fliken tjänster. 

 

Välkommen till oss!

Medarbetare

Leg. Veterinär Hanna

Vår veterinär Hanna tog sin veterinärexamen år 2015 från Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala. Redan 2008 började hon arbeta inom djurvård på Uppsala Veterinärmottagning, då som djurvårdare, hon jobbade sedan där parallellt med veterinärutbildningen. Efter examen jobbade hon kvar i Uppsala, främst som kirurg och tandveterinär, men arbetade också på en filial till Uppsala Veterinärmottagning i Tierp. I december 2019 började Hanna arbeta på Hemlingby Djurklinik i Gävle och arbetade där fram till att hon startade upp Tierp Smådjursklinik Ab.
Hanna har efter examen vidareutbildat sig inom mjukdelskirurgi och tänder, detta är områden hon brinner lite extra för och hon utför tandåtgärder på både hundar, katter och illrar.

Djurvårdare Tuva

Tuva är utbildad djurvårdare, nivå 2. Hon har tidigare jobbat som receptionist på Hemlingby Djurklinik i Gävle samtidigt som Hanna jobbade där. Hos oss träffar ni henne oftast i receptionen, i samband med blodprovstagningar, läkemedelsinjektioner eller när hon assisterar Hanna inne på undersökningsrummen.

pexels-binyamin-mellish-169524sv

Klinikassistent Maud

I receptionen möter ni ibland Maud, veterinär Hannas mamma, hon kommer att hjälpa er med tidsbokning och foderförsäljning. Maud, som egentligen är pensionerad, hjälper till på kliniken några timmar om dagen under uppstarten. 

Leg. Djursjukskötare Audrey

Audrey började arbeta som djurvårdare i USA 1987. 1997 flyttade hon till Sverige och 2014 vidareutbildade hon sig till legitimerad djursjukskötare. Hon har tidigare jobbat på Gästrike Djurklinik i Sandviken/Gävle, hos Distriksveterinärerna i Valbo och senast på Hemlingby Djurklinik i Gävle. Audrey träffar ni vid vaccinationer och ID-chipmärkningar, när hon assisterar med blodprovstagningar och läkemedelsinjektioner eller vid avlivningar.